Дрехите и аксесоарите са достъпни и онлайн на  Колекцията Есен-Зима

...
Дрехите и аксесоарите са достъпни и онлайн на  Колекцията Есен-Зима
Коментари Харесай

Новата колекция на ARMANI EXCHANGE вече е в официалния корнер на бранда в Бургас

Дрехите и аксесоарите са налични и онлайн на 

Колекцията Есен-Зима 2023 дойде в. Открийте най-новите стилове и трендове от A|X и преоткрийте чувството за комфорт и жанр. Почитателите на международния фешън бранд ARMANI EXCHANGE към този момент имат своя оазис на модата в центъра на Бургас. В абсолютният двойник на бутика на марката, намиращ на Corso Vittorio Emanuele в стилната столица на Италия, от няколко часа към този момент подреждат най-новата сбирка на марката.

Моделите са свежи и следват стилния тренд. И с тази сбирка  A|X сбъдва фантазията на Армани за налична мода за всички генерации, географски ширини, полове и култури. Моделите са предопределени за всеки, на всички места и когато и да е.

Свързването и кръстосването на култури и хора е задачата на A|X и негова ДНК. Тя произтича от дуализма сред Италия и Съединени американски щати, Милано и Ню Йорк, където планът се заражда през 1991 година

С сбирката Есен-Зима 2023 ще откриете доста дамски и мъжки модели комбиниращи и пренасящи детайлите в дрешника и на двата пола. Цветовете са ярки и запаметяващи се, само че без да прекрачват границата на отличния усет.

Вижте в ГАЛЕРИЯ новите модели, който към този момент притеглят погледите на партерното равнище в TRIA CITY CENTRE.
 Малиново алено в комбиниране с бизнес сиво, черно и бяло за дамите е композиция с доста благоприятни условия и приложения    Строгите линии на саката са разчупени с ефектни надписи ARMANI EXCHANGE        При мъжките облекла и аксесоари има нов прочит на класиката - деним и бяла риза    Почитателите на мощните и витални цветове ще открият доста модели, импониращи на техния вкус  Рокендролът е постоянно настоящ, а черното кожено яке е наложително за всеки мъжки гардероб
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР